Är din uppfattning om dig själv sann?

Jag vill bli samtalsterapeut och det beror på att jag tycker att jag har kommit till bra insikter om mig själv genom att jag själv har gått i samtalsterapi. Det var så här att jag för drygt ett år sedan inte mådde riktigt bra, utan att kunna sätta fingret på varför, och jag blev då hjälpt genom narrativ samtalsterapi. Jag sökte efter samtalsterapi i Lomma och hittade då ett företag som jag fick riktigt bra hjälp av, och det är Linnéas Narrativa Samtalsterapi som jag gick till, och narrativ samtalsterapi är en form av samtalsterapi som jag verkligen hoppas att fler personer skulle se till att gå på. 

Det här är en samtalsterapi som bygger på berättelsen om en själv och hur det står i relation till andra och det sammanhang man befinner sig i. Det visade sig att terapeuten kunde se det som inte jag såg, och det var att min bild av min verklighet på sina ställen var något tunn och onyanserad, men med hjälp av denna samtalsterapi i Lomma fick jag insikter som jag inte haft tidigare. Jag har lärt känna mig själv och genomgått en omfattande personlig utveckling, och idag känner jag att det är jag som har något att ge till andra människor, men först måste jag utbilda mig och det är på gång kan jag avslöja. Linnéas Narrativa Samtalsterapi finns till för er som behöver samtalsterapi i Lomma med omnejd. Jag tror att jag kommer in på utbildningen jag sökt, och det är stort för i hela mitt liv var berättelsen jag hört om mig själv att jag inte hade läshuvud, men det har visat sig vara felaktigt och denna insikt kom till mig genom denna samtalsterapi.