Coachning i Helsingborg

Jag har kommit till insikt vilket inte var en dag för tidigt. Det började när jag hade semester. Jag som vanligtvis äter lagom mycket och sunt unnade mig alltmöjligt gott. Sedan fortsatte jag att äta godis varje kväll, jag sa till mig själv att ikväll är sista kvällen och i morgon startar jag mina nya vanor det blev inte så, och jag ställde mig på vågen och såg att jag ökat 15 kilo. Det var för några kvällar sedan och jag fick en chock. Jag har nu hört av mig till ett företag som erbjuder coachning i Helsingborg där jag bor och jag har redan varit där en gång på ett motiverande möte, och jag gick till ett företag som heter Min lilla vrå.

Första besöket var ett motiverande möte och jag ser fram mot att få starta om i ett program som innehåller både kostråd, träningstips och jag ska få ett träningsprogram som jag kan utföra hemma eller ute i naturen. Det är viktigt att jag börjar röra på mig så dagliga långpromenader står nu på schemat också. Min lilla vrå är ett företag för alla som vill få hjälp till en förändring, och deras coachning i Helsingborg verkar passa mig som handen i handsken, och det här programmet som jag ska leva i nu handlar om att få en balans och harmoni för kropp och själ. Förändringar kan vara svåra att genomföra trots den största viljekraften. Ensam är inte stark och varför inte ta den hjälp som erbjuds, det gör jag nu, och det hoppas jag att du som behöver coachning i Helsingborg med omnejd också kommer att göra och då kan du få hjälp som sagt utav Min lilla vrå.