Ett företag för er som behöver massage i Saltsjöbaden med omnejd

Trevlig fredag alla mina pigga och glada läsare som kommer in till min blogg för att läsa om allt jag berättar om här på min lilla hörna på nätet. Jag vet att ni tycker att mina inlägg är spännande och intressanta, jag tycker om att hjälpa och coacha er och det blir nu ett inlägg om ett företag som heter Camilla Nilsson Health & Evidence, och det är ett företag för er som behöver massage i Saltsjöbaden med omnejd. 

Jag tycker själv så bra om det här företaget och den massage jag får där. Jag har uppnått en trivselvikt och jobbar på det, jag var på vårdcentralen och fick veta att min värk blir bättre om jag går ner i vikt. Jag går nu på diet och har rasat fem kilo på två veckor men jag behöver gå ner mycket mer om jag ska märka någon skillnad på värken som jag har i stort sett i hela kroppen. Jag har valt att inte hämta ut receptet på värktabletter för det är starka tabletter, och jag väljer därför i stället att gå på massage. En gång i veckan unnar jag mig för närvarande massage och så småningom när jag blivit smal igen kommer jag nog inte behöva gå lika ofta på massage i Saltsjöbaden, men jag tycker att det här med massage även får mig att må bättre psykiskt, så jag kommer aldrig helt att sluta med massage. Jag vill verkligen tipsa er om det här företaget för den massage som man får där är verkligen något extra. Det är en välutbildad massageterapeut som driver Camilla Nilsson Health & Evidence och utöver att hon erbjuder olika typer av massage för alla i Saltsjöbaden med omnejd erbjuder hon även muskeltöjningar.