Idag pratar vi lite om coaching och healing

Hej på denna soliga fina dag, idag tänkte jag prata lite om coaching och healing i Borlänge.

Coachingen görs efter privata önskemål, jag coachar mycket inom självkänsla och ACT. En coach är en person som hjälper en individ eller grupp att både utvecklas personligt och professionellt för att utforma sina liv och nå sina mål. Tydliga mål är viktigt om man vill nå förändring, som coach hjälper jag klienten att sätta upp tydliga målbilder, ibland blir det delmål för att på så sätt uppnå bästa resultat. Att bli coachad är både aktivt och en kravande förändringsprocess där klienten måste vara beredd på att utforska och utmana sig själv. Man öka öka sin kunskap och medvetenhet för att kunna utvecklas och agera annorlunda. Det man skall tänka på är att coachen inte kommer med färdiga råd och lösningar, som coach stöttar jag klienten för att själv kunna finna svaren och vägen till lösning och utveckling.

Inom healing används jag som en neutral kanal för andevärlden för att helaingen skall komma dit den skall. Som healer bestämmer man aldrig vart healingen skall utan det gör andeteamet.

Jag kan genom healing förmedla budskap till klienter från en eller flera andekontakter. Andekontakten kan vara en vän, släkting eller någon som vill säga något.

Healing har många olika delar används till exempel som alternativ medicin för att bota sjukdomar, ta kontakt med andekontakter, rena hus från negativa energier. Ofta är de väsen som stör hemma anhöriga som försöker att få kontakt med personerna i fråga.

Ha en fortsatt fin dag i solskenet..